Sylwester Back To 70's 2018/2019 dla osób 30, 40, 50 +

Czy masz już dość typowych biesiad sylwestrowych z ciężkim jedzeniem i cięzka muzyka?
Zatłoczonych knajp, przepełnionych tłumem.
Lubisz tańczyć, ale większość imprez, Cie nie porywa?

W tym roku musisz wybrać się na Disco Wszystko na temat Sylwester. Klimat lat 70 tych, powrót do lat 80, 90 tych, a przede wszystkim nastrój taneczny, gdzie Szkoła Tańca zadba o to, abyś nie zamulał tylko mocno się bawił.

Jadła także nie zabraknie, profesjonalny catering w ilości 2 porcji na osobę, zapewni Ci stały dopływ energii, a parkiet będzie grzał muzyka, o której dyskoteki już dawno zapomniały.

Profesjonalne światła, szwedzki stół, Dje i animatorzy ze Szkoły Tańca, profesjonalne pokazy taneczne, bezpłatna nauka na miejscu, bliskość Centrum, to warunki, które przemawiają za, ale nie to jest najważniejsze.

Najważniejsze, jest to, że na ta noc przeniesiemy się w czasy, gdzie wolność i zabawa, były szczere i prawdziwe, gdzie parkiet był uosobieniem emocji i szaleństwa, gdzie zapominało się na czas imprezy, aby potem ja długo wspominać 🙂 Czyli lata 70- te

Program imprezy to:
– muzyka DJa od 20.17 do ostatniego klienta ( Lata 70, 80, 90 ,2000, mix nowości, latino na życzenie, Disco Polo za dopłata 🙂
– nauka tańca Discofox, taniec na imprezę, animacje disco, salsa, bachata, inne zabawy nie tylko taneczne.
– pokazy taneczne discofox i tańca współczesnego.
– gry i zabawy, konkursy z nagrodami
– oczepiny kapelusza z niespodziankami 🙂
– wycieczki do toalety, na korytarz, rozmowy o życiu, potajemne spotkania, nowe znajomości, nowe numeru telefonów 🙂

Przewidziana grupa ludzi 30-118 lat , Ci co potrafią się bawić

Miejsce:

ul. Fredry 12 Poznań ( centrum Miasta RESTAURACJA CHŁOPSKIE JADŁO)

Menu:

I Zupy ( do wyboru ):

– rosół z makaronem

– krem z dyni z kokosem i imbirem

 

II Bufet zimny:

– Spring Rools (marchew, seler naciowy, ogórek zielony, kiełki groszku, sos sweet chilly, papier ryżowy)

– Pieczarki faszerowane mięsem zapiekane z serem żółtym (pieczarki, mięso wieprzowe, jaja, ser żółty)

– Mini Pizza ( ciasto pizzowe, sos pomidorowy, mozarella)

-Jajka faszerowane avocado ( jaja, awokado, cytryny, majonez, szczypiorek, czosnek)

-Jaja faszerowane wędzonym łososiem ( jaja, łosoś wędzony, majonez, musztarda, szczypiorek, kawior – opcjonalnie )

-Rolada drobiowa z papryką i mozarella ( kurczak – filet, śmietana 30%, papryka czerwona, mozarella)

-Rolada drobiowa ze szpinakiem i fetą ( kurczak – filet, śmietana 30%, szpinak, ser feta)

-Pieczeń rzymska ( mięso mielone wieprzowo-wołowe, jaja, por, bułka tarta, zioła )

-Roladki z tortilli z szynką parmeńską (tortilla, serek almette, szynka parmeńska, sałata lodowa, majonez,parmezan, pomidor, oliwki zielone)

-Tartinki z serkiem ziołowym i łososiem ( tartinki spody, serek twarogowy, bazylia, szałwia, łosoś wędzony, śmietana 18%, szczypiorek)

-Tartinki z pasztetem po staroposlku ( tartinki – spody, mięso rosołowe, wątróbka drobiowa, masło, bulion)

-Kanapki z serkiem i szynką i pomidorkami (pumpernickel, serek ziołowy, szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe)

-Tatar ze śledzia ( śledź, koperek, cebula czerwona, pomidor suszony, oliw z oliwek)

-Bruschetta (grzanki, pomidor, bazylia, oliwa z oliwek, czosnek)

-Pasztet zapiekany z boczkiem ( mięso rosołowe, jaja, boczek plastry, włoszczyzna, wątróbka)

 

III Sałatki:

– Cesarska ) sałata lodowa, grzanki, kurczak grilowany, pomidorki koktajlowe, sos-)

-Jarzynowa ( seler, marchew, ziemniaki, pietruszka, majonez, jaja, ogórki kiszone, cebula, jabłko, groszek konserwowy)

-Grecka( pomidor, cebula czerwona, ogórek zielony, czarne oliwki, feta, oliwa z oliwek)

-Carpeccio z pieczonych buraków ( buraki, rukola, ser kozi, orzechy włoskie, oliwa z oliwek)

 

IV Dania Główne:

– zraz wołowy z pomidorami i buraczkami

-karkówka grillowana z ziemniakami z wody i surówką z białej kapusty
-pstrąg pieczony z ziemniakami z pieca z surówką z pieca

 

Zupa Sylwestrowa :
– barszcz z Pasztecikiem ( Barszcz; ciasto francuskie; pasztet koperek)

 

 

VI Deser

– szarlotka
-sernik

+ herbata, kawa w nieograniczonej ilości od organizatora.

Benefity:

– szampan, wina, lub wódka do wyboru na parę

– miejsce siedzące, stojące, na parkiecie

– długi korytarz do zwierzeń i zawierania znajomości.

– wcześniejsza rezerwacja – znacznie taniej.

 

Ceny:
Kolejne wejścia: 350 złotych za osobę

Uwaga nie zwracamy zakupionych biletów, ale można je odsprzedać lub oddać innej osobie, o czym należy koniecznie poinformować szkołę.

ZAPISY / INFOMACJE :
kontakt@discofoxpoznan.pl
TEL: 729 416 049
www.discofoxpoznan.pl

 

 

 

Zapraszamy do rezerwacji na prawdziwie tanecznego Sylwestra!